Moon ny ruvennu oikee porvariksi, mullon oma pisnes! Ei se mun liikestilani ny suuren suuri oo, mitä ny kolome hyllymetriä ja meeteri tankua.

Nii emmä mitää tankotanssia oo ruvennu harrastamaha, millään paarinhyllyllä, moon laittanu vaan tavaraa kiärrätyksehe. Paikalliselle kirpputorille. Omia verhoja ja O`Malleyn, jonkin verran kersaankin verhoja. Niitä on tuas viälä yks paffiloorallinen orottamas maanantaita, ku emmä keriinny hinnootella niitä tälle päivää. No olisko ne mahtunukkaan hyllyhy. Tanko tuli ainaki aivan täytöhö.

Palijo jouruun poikaan verhoja raakata pois kirpputorikuarmasta, ku noli niin kulahtanehia. Housuusta polovet puhki hiutunehet taikka pairoos oli jotaki maalia, tai ainaki noli raakan nyppyysiä. Jokku taas oli niin koreeta ja hyviä, notta laitoon ne orottamaha velijen poikaa taikka muita sukulaastenavia.

Pari hanaa, jouluvaloja ja joku kansallispukuunen nukke. Mahtaa olla seitkytluvulta, on niin sen näköönen, ku olis jostaki YYA-reissulta tuatu... Moon saanu sen arpajaasis palakintona. Sen oli joku jo silloon laittanu kiärrätyksehe...

Anopin kirpparipöytähän vein jo alakuviikosta loorallisen kirijallisuutta. Laatulukemista kolome kirjaa eurolla. Sarjan nimi oli "Kuuma rakkaus"... Barbara Cartlandia myyn kolome kirjaa kaharella eurolla, sen verran enee arvostan sitä sarjaa. Kyllä siton pitäny laittaa yhyren aikaa markka poikinensa pokkariihin!

Kyllä mullolis tavaraa sinne vaikka huru mykke, palijokohan sais niistä nelijästä jätesäkillisestä sota-aijan sanoma- ja aikakauslehtiä? Ne ku kehtaas laittaa jonkin sortin paketiiksi, kronolookisehe järijestyksehe. Ja se mulle ihan liika piäneksi jääny sovitusnukke! Joo, sen mä viän maanantaina sinne pönöttämähä.

Nottei olsi sitte poijilla liikaa ressiä, ku meirän jäämistyä perkaavat.