Tyäkaveri aamulla kaffitteli ennen kassan aukaasua ja oli aivan tulisilla hiilillä, ku ei tiärä koska hänestä tuloo mumma. Pualisella se kävi tarkistamas kännykästänsä viästit ja meinas saara einehe väärähä kurkkuhu; aamukaffin aikana tullu viästi, että flikka on nähäny päivänvalon, taikka yävalon erellisyänä!

Meilloli sitte harvinaasen aurinkoosesti hymyylevä kassa iltapäivällä. Onnittelut tuarehelle mummulle!

Minolin lähteny aamulla Avensiksella töihin, siltä varalta, nottei Volovo starttaa. Herätin O`Malleynkin notta se tiätääs ongelmasta. No, se oli sitte itte lähtiesnänsä viämähä Epaa hoitoho ja itte töihin, havaannu, että ongelmia on. Vanaha akku oli teheny totaalisen laupeuren. Fillariilla noli sitte lähteny.

Pualelta päivin O`Malley tuli kaupalle, nii lährimmä yhres sairaalanmäjelle.

Kauan saimma istuskella ja orotella aivan rakot kouris, notta meirät kuhtutaas sisälle. Viimeen Minnan apuflikka huikkas. Me istuumma lavittan reunalle kuulemaha tuamion.

Se on fibroosia. Sirekurosta. Mutta Minna halus ottaa varman päälle. Tapio on pätevä patoloki, mutta paree ottaa toisenki näkemys. Puhuu se näyttehen lähettämisestä Tamperehellekki. Se sai Erja-patolokin langan päähän, Erja kaiveli sen filimipurkin, mihnä mun palat lilluu, esille ja luuras viälä sekin sinne. Joutesnamma käytihi orotelles sumpilla kanttiinis.

Joo-o. On se vaan fibroosia.

Selevä. Ei muuta ku takaasi suunnitelmaha Aa. Teherähän kikki syksyllä. Mutta laihtua ei sitä ennen saa, notta on kyllä suurehe Dolly Partonihi ainaa.

No ei oo pelekua.