Vilukissi heitti mua haasteella aijat päivät sitte. Vasta ny tokenin niin palijo, notta vastaan haasteesehe.

Säännöt oli seuraavanlaaset:

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti
heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Ny pitää taas ottaa aivot naftaliinista ja tuumata, mistä mä en oo viälä kovan palijo teille kertonu...Paree ajatella kronolookisesti.

1. Molin kuulemma kiltti vauva. Äiteetä pelijäteltihi uhmaiällä ja murrosiällä, mutta silloonki molin kiltti. Ne ei hoksannu peljätellä, notta musta tuloo sitte häjy akka.

2. Kersana mulloli ittestäni sellaasia sankarikuvitelmia. Lujin viisikkua ja Tiina-kirjoja, ja kuvittelin itteni yhtä reippahaksi. Ei ollu kummiskaan tarvesta sankaritekoohin. Tiärä, mihkä olsinkaan pystyny tosipaikan tulllen.

3. Ennenkä sitte viirennen ja kuurennen luakan välisenä kesänä. Mua, mun siskua ja naapurin likkaa tuli uimamontulla häirittemähä ittensäpaljastelija. Tarjos kymppiä, jos moltaas "tutkisteltu" sitä. Mun sankarikuvitelmat valuu hiakkamontun hiakkaha, ku kauhu lamaannutti meirät polovillemma huutamaha EEEIII:tä. Se kesä meni sitte äireen kans navetaskin, ku ei me tohrittu eres isän kans jäärä tupaha. Se kesä muutti mun käsitykseni ittestäni, miähistä ja maailmasta. Huanompaha suuntaha.

4. Moon rakentanu ittetuntuani sitte kaverien, opiskelun tai tyän ja peilin kautta. Non ollehet mulle ainaki tähän asti kilttiä...

5. Yhren toristehe siitä, että mustaki johkun on, sain 12 vuatta sitte (joko siitäki on niin kauan!), ku mä kisasin Suamen toiseksi parahaksi S-market-kassaksi. Pääsin muiren voittajaan kans viikoksi Pariisihi.

6. Muston tullu luanteheltani buddhalaanen perusoptimisti. Asioolla on tapana lutviintua. Olletiki, ku ei ota ittiänsä turhan vakavasti; mä en oo maailmankaikkeures juuri kärpääsen paskaa suuree asia. Luajan kiitos.

Tämän haastehe saa ny noukkia joukkohonsa se jolle kelepaa. Moon kattonu nuata plokia, ja melekee jokahinen on jo haastettu...