Rohkaasin sitte miäleni ja lährin yksin Latosaarehen.

Grillin kulmilla yks tuttu poika oli parkis, aattelin että what a hell, ei kai siinä kuinkaan käy, ja hyppäsin sen koppa-isuzuun. Käytihin vaihtamas vähä katu-uskottavampi auto, Coltti Mitsu, sen veljen tykyä. Siälä oli jukulauta kaksviikkoonen VAUVA, piäni likka, jota tämä poika vei mut kans kattomahan! Jestas, mähän en oo ikään ollu mikään vauvaihminen, enemmänkin koiraihminen...tai kissi-ihminen.

No käytihin me sitte Latosaarenkin parkkipaikalla, mutta sitte tuumattihin, jotta mennähän elokuvihin. Siälä tuli James Bond Hänen Majesteettinsa Salaisessa Palveluksessa. Ainut Bond-leffa, johna näyttelöö pääosaa se ... George Lazenby, ja ainut Bond-leffa, johna 007 menöö naimisiin. Kun ne lähtöö vastavihityn nuarikkonsa kans häämatkalle, niin morsmaikku tuloo ammutuksi ohiajavasta konnien autosta.

Polliinen pysähtyy kysymähän, onko kaikki ok. James sanoo vaimovainaa sylissänsä että tämä täs vaan vähä huilaa...

Grilliltä käytihin hakemas hampurilaaset, poijalle ei kelvannu sipuli eikä mulle kurkkusalaatti. Istuttihin autos ja naurettihin, että jos tualta hammasteknikolta hakis semmoset tekarit, jotka sais nostaa pöyrälle louskuttamahan...

Sitte se kysyy, notta oonko ikään käyny Simpsiön näkötornis. En muute oo. Se vei mua sinne. Hitto että peljätti kaahia sinne! Siälä tuulikin aika vilpoosta, ja tuntuu että multa putuaa jotakin, jos en itte putua! Mutta oli siältä mahtavat näkymät, vaikken mä tohtinukkaan ihan kaiteen viärestä mennä kattelemahan.

Pikkutunniilla ajeltihin takaasi Ylihärmähän. Äitee oli tunti sitte lähteny grillin pihasta, ku ei mua kuulunu. Se oli aika kiukkuunen, ku soitin sille puhelinkopista, että ny sais tulla hakemahan.

Punaases kupla-volsus se uhkas mua arestilla. Sain sen sitte peruttua , kun se poikakin oli lährös inttihin, pitäähän sitä ny viälä sitä ennen sen kans johonakin käyrä.

Helluntaina 23 vuatta sitten.

Mullon sama helluntaiheila aina vaan. Annoon sille 10-vuatiskihlalahjaa justihin Marianne-suklaalevyn. Kelpas se paremman puuttees...